Pioneer Malaysian Islamic Lifestyle Boutique since 1992

Simple, Practical designs for all....

Friday, 23 January 2009

Chinese New Year - open as usual....

Salam all,

Munawwarah shops will be open as usual throughout the CNY holidays......

As usual on Sunday only the Umrah shop will be open - although there is a selection of tudung but collections and selections are limited.

Stocks? Insya Allah, latest by Monday ( if sempat we will release the stock tomorrow - Saturday), we will be having some Tudung Munawwarah Lina in the shop.....so do drop by if you are looking for "lina" tudungs (the one yang kena lipat kat muka.....

Thanks for all the emails and responses - but i am not able to publish and reply to all.....

See you over the holidays!!!!


ina ali

3 comments:

jelita78 said...

ina!
i went to the shop last saturday.and i nak u sound bebudak u supaya jgn pakai tudung yg dah takde dlm stok sbb tudung depa semua cantik cantik pastu bila tanya, katanya dah takde..
i tak kisah! i nak gak tudung atas kepala depa tu..kang i pancung kepala tu kang!eeeeee..jelesnye!!

Anonymous said...

Salam kak ina...

1 & 2 Feb nie outlet tudung bukak tak? Saya mmg dah lama tunggu tudung "LINA"..ada byk warna dan size M tak? Selendang T Lina ada warna hitam? Harga still sama?

Wasssalam,
Azlina (lina_shz@yahoo.com)

Anonymous said...

I ada beli satu tudung maisara cotton yg awning thai silk, but lepas sekali basuh n iron, pakai dh x cantik...frust sgt sbb I beli tu mahal RM120 n skali pakai saja. Membazir lak rasa. Ada bbrp kawan I pun alami masalah yg sama. Boleh bantu utk selesaikan masalah kami?