Pioneer Malaysian Islamic Lifestyle Boutique since 1992

Simple, Practical designs for all....

Wednesday, 23 July 2008

Tudung Tips.....how many black tudungs do you need?

Yes - you do need a few basic tudung yang boleh match everything...but have you ever tried the other way around - ie have a few basic outfits that match all tudungs? Then you can buy all those beautiful and colourful tudungs which suit your face and your mood...not only your baju........

A few suggestions :

* Black or grey or cream baju kurung or jubah for evening wear....good fabric.....velvet, silk, thai silk, chiffon.....
* Black or grey or cream blouse or Munawwarah T shirt for smart casual days
* Black suit is a definite must...dress up with contrasting tudung...memang smart.....

You need to identify your colour..are you a black person or are you another neutral colour.......once you identify that, you can start choosing your tudungs.........

Another tip is to go through your wardrobe and identify your favourite colour...if you have loads of pinkish shades, then you may need a few pink tudungs....., if you have many blues, then you need a few shades of blue.......i think you get the idea.....


Remember..these tips came to you from Sri Munawwarah Design!!!!!!!

7 comments:

dari s.alam said...

salam,
saya adalah pengemar koleksi tudung munawarah... tapi dah banyak kali saya kunjungi ke butik tapi banyak warna menarik yang kehabisan... saya pula datang dari jauh untuk membeli koleksi tudung tersebut... dan dah berulang kali datang tapi hampa sbb yang dihajati x dapat... saya cadangkan jika terdapat stok baru, iklankan di web ini jadi kita x kan datang berulang2 kali. sekian terima kasih.

inaali said...

Salam,

Thanks for your comment.

Kalau macam tu tiap-tiap hari kena iklankan...sebab stok baru akan masuk tiap-tiap hari!!!!!

Unfortunately, we cannot confirm exact colour released each day - kadang-kadang banyak, kadang-kadang sikit - depending on the stock yang dijahit oleh tukang jahit kami........

And sememangnya ada certain colours and types ada limited edition - so bila habis, tidak akan di ulang lagi.......

What i suggest you do is - before you come, just give the shop a call and ask if the particular colour ada........

If ada BIG release (like totally new colours or new fabrics) kita akan announce on the website, insya Allah....

Hope you understand - Munawwarah's production style IS NOT MASS PRODUCTION....jadi stocknya first come first serve........

Sekali lagi - maaf kerana menyusahkan anda.....and thanks for your support......

management Munawwarah

dari s.alam said...

thank you for your explaination... actually i x tau yang sebenarnya stock datang every day, i ingat once a month, or week. So after this insyallah before i came, i will make a short call to make sure the colour of tudung i need got stock...

once again, thanks.

Aisyah said...

good tips...now i know what color to chose...thanks a lot

Anonymous said...

kami duduk tganu lagi lah sedehhhhh. can ina buat online sale? say few pcs of tudung sell online, make it available for few days say 5 days max. and of course first come first serve. do this weekly ke..

kak as

inaali said...

Sorry, kami tak dapat buat on-line sales - explanation ada di Frequently asked questions.

Yang utamanya - kami tidak cukup stok untuk membuat on-line sales.

Buat masa ini apa yang siap dijahit akan dijual keesokan harinya..memang sold out setiap hari. We cannot accomodate on-line sales because we are not a mass product. Sorry ye.

noorazian said...

sy ingin bertanya ttg tudung yg diminati oleh Yvonne ridley, sy jumpa beliau di Lubnan Julai lepas....sy xpasti design tersebut masih ada atau telah habis stok...tlg ctact sy- Noorazian dr Viva Palestina Malaysia- 012 211 5749